Τα ΝΕΑ του karekles.com σχετικά με καρέκλες και τραπέζια καφετέριας - εστιατορίου. 26

EN GR
The bentwood company
07/08/2019
• Merano in black


Merano in black

Der Stuhl Merano verbindet die Unterkonstruktion aus Massivholz mit den harmonischen Formen der gebogenen Furnierplatte der Sitzfläche und der Lehne. Durch das angewendete Herstellverfahren ist er sehr leicht und enthält keine Schrauben oder Metallteile. Zusammen mit dem Barhocker bildet er ein Set mit dem Sessel Merano. Wir bieten auch eine gepolsterte Variante an.

--

The Merano is one of the most popular product in the portfolio. Innovative design of the chair consists of two axially intersecting molded plywoods guaranteeing a very high level of comfort.

--

Η διάσημη καρέκλα Merano του οίκου ΤΟΝ as σε μαύρο χρώμα είναι μια από τις πιο όμορφες επιλογές που θα μπορούσαμε να κάνουμε για τη τραπεζαρία μας.

Σχεδιασμένη από τον Ιταλό designer Alex Gufler και πολυβραβευμένη, η καρέκλα Merano διατίθεται σε οξιά, δρυ ή καρυδιά.


Ιδανική επιλογή για το χώρο της τραπεζαρίας


Με ή χωρίς ταπετσαρία, η καρέκλα Merano διατίθεται και σε πολυθρόνα (με μπράτσα). Επίσης, υπάρχει τεράστια επιλογή σε χρώματα - τόσο σε φυσικούς τόνους, όσο και σε χρώματα παστέλ ή λάκας.

Η Merano συνδυάζεται πολύ όμορφα με επίσης minimal τραπέζια του οίκου TON, όπως το τραπέζι της φωτογραφίας. Τραπέζια, καρέκλες και σκαμπό τα οποία κατασκευάζονται από άριστη μασίφ ξυλεία και διατίθονται μέσω του Amass Karekles με 5ετή εργοστασιακή εγγύηση.Ο ΤΟΝ είναι από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους κατασκευαστές επίπλων καρέκλας και στις μέρες μας έχει καταφέρει να είναι ο πλέον καταξιωμένος οίκος σε Design Awards.

Η συλλογή των καθισμάτων (καρέκλα, πολυθρόνα, σκαμπό) και τραπεζιών, είναι πραγματικά τεράστια και καλύπτει τόσο τις ανάγκες του επαγγελματία στο χώρο της εστίασης και τουρισμού, όσο και αυτές των κατοικιών.

Οι φωτογραφίες είναι από τους αρχιτέκτονες Tereza Drasíková και Tadeáš Kotyk που επιμελήθηκαν την εν λόγω επίπλωση:

Architect             2prostory s.r.o.  (www.2prostory.cz)
Location             Czech Republic
City                     Mníšek pod Brdy

Στο Amass Karekles θα βρείτε τεράστια γκάμα προϊόντων καρέκλας, σκαμπό, τραπεζιού και επίπλων για τον επαγγελματία της εστίασης και τουρισμού, αλλά και για τον ιδιώτη που θέλει να επιπλώσει την οικία του ή το διαμέρισμά του. Επίσης, θα βρείτε πρωτότυπες οικονομικές ιδέες για επίπλωση airbnb διαμερισμάτων και οικιών προς εκμετάλλευση. 

Τα περισσότερα προϊόντα του Amass Karekles καλύπτονται από 5ετη εγγύηση. 

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και πείτε μας τις ανάγκες σας. Εξειδικευμένος υπάλληλος της εταιρίας μας, θα επικοινωνήσει μαζί σας για να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 
« Επιστροφή στα Νέα
Το karekles .com αφουγκραζόμενο τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία στον χώρο της εστίασης και του τουρισμού, συλλέγει και παραθέτει για όλους τους φίλους & πελάτες, διάφορα χρήσιμα tips και συμβουλές που αφορούν το Εστιατόριο, την Καφετέρια το Ξενοδοχείο κτλ.

 

Stay connected!
Εγγραφείτε στη λίστα των NEWSLETTERS μας για απρόσκοπτη και ολοκληρωμένη ενημέρωση.
KareklesCom is a brand of AG and Verified Partner of TON
Supplier of Metal, Wooden Furniture and Special Constructions
Leading wholesaler of contract & residential projects in Greece & worldwide
Version 5.1 • Copyright© 2019-2021 • karekles.com • Designed by: AG - London UK