Τα ΝΕΑ του karekles.com σχετικά με καρέκλες και τραπέζια καφετέριας - εστιατορίου. 14

EN GR
The bentwood company
06/11/2016
• Πως επιλέγουμε καρέκλες εξωτερικού χώρου από πολυπροπυλένιοΧρειάζεται να έχει πιστοποίηση το προϊόν που θα επιλέξουμε?
Πόσο παραπάνω θα στοιχίσει?

Οι παραπάνω είναι οι συχνές ερωτήσεις που καλείται να απαντήσει κάθε υποψήφιος αγοραστής, που ξεκινάει την έρευνά του για έπιπλα εξωτερικού χώρου.

Στη χώρα μας, με την έντονη ηλιοφάνεια, κάθε επιλογή για έπιπλο, είτε αυτό είναι καρέκλα - πολυθρόνα, είτε τραπέζι, σκαμπό κτλ, θα πρέπει να πληρεί κάποιες βασικές προϋποθέσεις - κυρίως όταν πρόκειται να τοποθετηθεί σε εξωτερικό χώρο.

Ας τα πάρουμε όμως ένα - ένα.

Μια καρέκλα από υλικό πλαστικού ή αλλιώς πολυπροπυλενίου ή συστατικά αυτού, πόσο ενδεικνύεται για τον εξωτερικό χώρο? Μπορεί να έχει χρώμα (κόκκινο, μαύρο, πράσινο)?

Πόσο ρόλο διαδραματίζει η πιστοποίηση ποιότητας και αντοχής στις καιρικές συνθήκες?

Είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι δεν αρκεί η - προσωπική - πιστοποίηση του προμηθευτή ή πωλητή ότι "θα αντέξει στον ήλιο.." ή ότι "..δεν θα πάθει τίποτα " κοκ.

Το προϊόν πρέπει να είναι πιστοποιημένο από διακεκριμένους διεθνείς οργανισμούς πιστοποίησης. Δίνοντάς μας τη σιγουριά ότι η αγορά που πρόκειται να κάνουμε, όντως θα μας αποσβέσει την αξία της σε βάθος χρόνου.

Έχοντας αγοράσει ένα προϊόν με πιστοποίηση εργαστηριακών ελέγχων ποιότητας και αντοχής, μεγιστοποιούμε τις πιθανότητες η αγορά μας να αξίζει τα χρήματα της και το προϊόν μας να αντέξει για αρκετά χρόνια όπως όταν το αγοράσαμε.

Όταν ένα προϊόν είναι πιστοποιημένο δεν σημαίνει ότι θα είναι και ακριβό. Υπάρχουν απεριόριστες επιλογές σε μοντέλα καρέκλας και τραπεζιών, σε τιμές πολύ λογικές. Το καρέκλες .com αντιπροσωπεύει οίκους του εξωτερικού που πληρούν τις προυποθέσεις πιστοποίησης σε αντίξοες καιρικές συνθηκές.


« Επιστροφή στα Νέα
Το karekles .com αφουγκραζόμενο τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία στον χώρο της εστίασης και του τουρισμού, συλλέγει και παραθέτει για όλους τους φίλους & πελάτες, διάφορα χρήσιμα tips και συμβουλές που αφορούν το Εστιατόριο, την Καφετέρια το Ξενοδοχείο κτλ.

 

Stay connected!
Εγγραφείτε στη λίστα των NEWSLETTERS μας για απρόσκοπτη και ολοκληρωμένη ενημέρωση.
KareklesCom is a brand of AG and Verified Partner of TON
Supplier of Metal, Wooden Furniture and Special Constructions
Leading wholesaler of contract & residential projects in Greece & worldwide
Version 5.1 • Copyright© 2019-2021 • karekles.com • Designed by: AG - London UK